CTP

CTP sisteminde film kullanılmaksızın bilgisayardan doğrudan kalıba pozlandırma işlemidir. Bu sistemle iş akışı hızlanır, filme bağlı olarak oluşabilecek hataların önüne geçilir. Kalıba pozlandırmadaki geçiş hataları tamamen ortadan kaldırılır. Sistemin en önemli avantajı ise keskin nokta (tram) yapıları klasik sisteme göre çok daha hassastır. Klasik sistemde kalıba çekilemeyen tram çeşitleri bu sistemde rahatça uygulanır. (FM tramlama, hibrit tramlama vb...)

 CTP sisteminde işin doğruluğunu kontrol etmek için dijital prova önemlidir. Sistem oluşabilecek hataları daha fazla görme ve süratli bir geri dönüşe imkan tanır. Böylece maliyet artışını ciddi oranda önler. Data transferleri zaman kaybı olmadan internet ortamından kolayca yapılır.

En az tasarım işleri kadar matbaa baskı işlemlerinin de özenle yapılması gerektiğini düşündüğümüzden tüm baskı işlemlerimiz profesyonel ellerde, en yeni makinalarda yapılır. Broşür, Dergi, Katalog, Basılı Kitapçık, Kartvizit, Davetiye insert reklamları A1 A2 A3 A4 A5 Boyutlarında Kuşe Kağıda Kaliteli Baskı yapıyoruz. Tek renk, Dört renk, Digital Press Dijital Baskı birinci sınıf en yeni makinalarda yapılır. Tolay Tasarım ekibi olarak işimizi önemsiyoruz. Tüm projeler Toplam Kalite Yönetimi içerisinde gerçekleştirilir.