Bloknotlar

Şirketinizin adı ve logosunun basılı olduğu ve Anıt Matbaa tarafından estetik ölçütlerle hazırlanan bloknot ve küpnotlar sayesinde müşterileriniz aldıkları her önemli notta sizi hatırlayacak.

El İlanı

El ilanı en çok ses getiren tanıtım hizmetlerinden biridir.  Burada önemli olan dağıtımının ve sürekliliğinin olmasıdır. El ilanı sizin temsilcinizdir. Yaptığınız kampanyayı tanıtımı en kısa en öz şekilde kişinin anlayacağı dilden anlatmasıdır. El ilanında ulaşmak istediğiniz kitleyi en çok ne etkiler? Sunduğunuz hizmetin kalitesi mi, fiyatı mı, yoksa her ikisi de mi? Sadece kalite anlatılırsa bir manası olmaz, sadece fiyatı da anlatılırsa da bir manası kalmaz. Size sizin kalitenize yaraşır sizin bütçenize uygun bir broşür el ilanı yapmayı taahhüt ediyoruz.

Gazete

Aylık gazeteler sizin bölgede tanınmanızı ve firma, dernek vb. yapılarınızı güçlendirip sektörde tanınmanızı sağlar!

Broşür

Anıt Matbaa olarak biliyoruz ki reklam tek seferlik değil sürekli güncellenen bir şeydir. Bu yüzden yenilenen ve süreklilik arz eden bilgi ve ürünler için gereken broşürler, son teknik imkanlarla kullanıma sunulmaktadır.

Dergi

Şirket olarak iş dünyasına ve müşterilerinize belirli aralıklarla ulaşmanın ve kurumsal duruşunuza samimiyet katmanızın en geçerli aracı dergilerdir. Anıt Matbaa, dergilerinizin içeriğini, görsel altyapısını ve dizgisini istenen kalitedeki kağıtlara basarak profesyonelliğinizi pekiştirir.

Katalog Baskı

İş dünyasına şirketinizi tanıttınız. Peki ya ürünleriniz? Yüksek çözünürlükteki görsellerle desteklenen ayrıntılı ürün bilgileriniz, Anıt Matbaa tarafından kısa sürede hazırlanabilmektedir.